(cc) (by:) —vg— [filologas (platesniąja prasme) ir batautojas]

2011-01-06

(152) Tarp kitko: apie praktinius patarimus

Atrodo, daugumai (nors gal ir klystu), tarp jų ir man, labai nepatinka traukt iš pašto dėžutės pluoštus visokių reklaminių popierių popierėlių. Dar pusbėdė būtų, jei galėtum tą šūsnį tiesiog imt ir išmest; bet neišeina, peržiūri pamanęs: o gal R.Š. atvirlaiškis tarp tų šiukšlių besąs užsiglaudęs?
Regis, gruodžio pradžioj 50000.lt radau patarimą, kaip realizuoti vieną iš LR piliečio teisių – teisę atsisakyt į pašto dėžutę kišamos reklamos. Jokių laiškų su prašymais/reikalavimais niekam nerašiau, tik prilipdžiau tekstą po dėžutės gerkle.
Rezultatas: tiksliai nesuskaičiuosi, bet įspūdis toks, kad perpus mažiau šiukšlių tenka traukt ir rūšiuot.

5 komentarai:

  1. Naivus tikėjimas spausdinto žodžio galia.

    AtsakytiPanaikinti
  2. kazkada skaiciau, kad pas mus viena pastininka is darbo atleido, uz tai, kad jis nepristatydavo kazkuriam pilieciui tu reklaminiu siuksliu, del to, kad buvo privaciai susitares. Bet atrodo, kazkoks projektas yra, kad galima nurodyt kokias reklamines siuksles nori gauti :) dar nebandziau, bet gal reiktu pasidomet geriau.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Košmarai! Vargšas Amerikos paštininkas. Bet juk tai brukalas (spamas), tik per tikrą, o ne elektroninio pašto dėžutę.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Matai uz to brukalo pristatyma tos kompanijos sumoka ir atseit pastininkas nevykde pasto isipareigojimu.
    Dar idomiau, kad jei isvaziuoji atostogaut gali paste paprasyt, kad visa pasta sulaikytu ir grizes gali viska pasiimti. Tame surinktame paste nei vieno brukalo :)

    AtsakytiPanaikinti