(cc) (by:) —vg— [filologas (platesniąja prasme) ir batautojas]

2012-06-21

(310) Įsivaizduojamo pokalbio nuotrupa, v

– O kodėl tu naudojies Mozilla Firefox [šiandien šitą naršyklę ir kolegei, dažniausiai ieškančiai vaizdų, pasiūliau; tokio klausimo neišgirdau]?
– Nežinau, tiesiog labiau patinka už Internet Explorerį, be to, Vandos Juknaitės pirmąją knygą primena.

4 komentarai:

  1. Virgi, kelis kartus skaiciau si irasa ir nesugalvojau, kaip reaguot. Bet perskaiciau Vigmanto versta latviu poezija - supratau, kad cia panasus virtualus pokalbis vyksta su isivaizduojamais klausimais - atsakymais. Atsakymai svarbesni atsakinejanciam, o ne klausianciam, nes jis (ji) net neuzduoda klausimo.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, Mindaugai, Tu absoliučiai teisus.
      Kai su kolege kalbėjomės apie šitą naršyklę, visai nenorėdamas prisiminiau, kad Juknaitės PK vadinosi Ugniaspalvė lapė (1983), ir pagalvojau: na va, tos nelemtos asociacijos – net naršykles mano galva mėgina susiet su lietuvių literatūra. Rašyt tinklaraštin to, ką čia, komentare, surašiau, nesinorėjo, tad ir transformavau, sukūriau Tavo kelis kartus skaitytą įsivaizduojamo pokalbio nuotrupą. :)

      Panaikinti
    2. P.S. Ėmiau ir patikrinau, kokias naršykles naudojantys žmonės ateina į šitą tinklaraštį: Firefox – 43%, Internet Explorer – 29%, Chrome – 17%, Opera – 5%, Safari – 2%, kitas – mažiau negu po procentą. Taigi, Firefox – populiariausia, bet tikrai ne dėl to, kad ją galima susiet su lietuvių literatūra. :)

      Panaikinti
  2. As naudoju Dolphin - telefonine narsykle grynai del naudojimo patogumo. Tereikia viena karta ivest adresa ir priskirt jam zenkla, po su nyksciu nupiesi zenkla ir matai ka nori. Gaunasi toks neklaviaturinis bendravimas

    AtsakytiPanaikinti